Malware detektor

5,000 malih in velikih strani je vsaki dan napadeno. Ne tvegajte vaše!

Zavarujte vašo stran pred

 • Virusi
 • Napadi Botov
 • Hackerji
 • Krajo identitete
 • Blokadami iskalnikov
Že za17.88/leto

Sitelock je enostaven, ekonomičen in efektiven

Avtomatsko prepreči napade

SiteLock spremlja vaše spletne strani 24x7 za ranljivosti in napade, kar pomeni, da imate manj skrbi glede vaši spletne strani.

Povečajte zaupanje strank

Več kot 70% kupcev išče znak varnosti pred predložitvijo osebnih podatkov na spletu. SiteLock Trust Seal ne le ponovno zagotavlja varnost kupcem, ampak tudi povečuje prodajo.

Deluje takoj

Ni vam treba imeti strokovno znanje in izkušnje, da namestite in nastavite SiteLock za vašo spletno stran. SiteLock je v oblaku in prične skeniranje vaše spletne strani in e-pošto v trenutku.


Kako deluje

1

Dnevni scani

SiteLock skenira vsak vidik vaše spletne strani, vsak dan za identifikacijo varnostnih vrzeli. Ne samo, da preveri vašo spletno stran, e-pošte in aplikacije, ampak tudi iskanje blokad iskalnikov in spam filtrov.

Scani in pregledi
2

Identificirajte grožnje

SiteLock-ovo 360-stopinjsko skeniranje in zmogljiv požarni zid prepoznajo napredne ranljivosti, preden jih je mogoče izkoristiti za škodovanje vaši spletni strani, kar vas postavlja korak pred hekerji, vedno!

Top grožnje
3

Takojšnja obvestila/popravki

SiteLock ne le identificira groženj, ampak jih tudi avtomatično popravi za vas. Na ta način, SiteLock deluje v ozadju, za zaščito vaše spletne strani, medtem ko je vaše poslovanje običajno, za vas in vaše stranke.

Poglej kako

 • Daoteke strani

  SiteLock uporablja outside-in in inside-out FTP skene varnostnih vrzeli ali malware injekcij. Ne le identificira grožnje, ampak jih tudi popravi, takoj, preden lahko ogrozijo vašo spletno stran.

  Aplikacije

  SiteLock pregleda vse aplikacije, kot so blogi, trgovine itd. za katere je znano, da so ranljive in, ki jih hekerji izkoriščajo za napad na spletne strani. SiteLock vas bo opozoril o teh vrzeli in vas obveščal o nadgradnjah, da se zagotovi izvajanje le varne programske opreme na vaši strani.


 • Emaili

  SiteLock bo preveril, če so vaše spletne strani ali strežniki za pošiljanje v bazah za spam e-pošte. Če se bo vaša stran ujela z filtri, bodo mnogi e-poštni programi ignorirali pošto z vaše spletne strani, kar pomeni, da ne boste mogli doseči vaših strank.

  Promet obiskovalcev

  SiteLock je TrueShield Firewall ustvarja varovalno polje okoli vaše spletne strani in uporablja globalno mrežo za identifikacijo škodljivega prometa, blokira bot napade in zaščiti vaše vsebine.


 • Spremembe datotek

  Z SiteLock globokim FTP skeniranjem, boste takoj obveščeni o vseh spremembah, ki so bile napravljene na datotekah, tako da lahko ostanejo na vrhu vseh dejavnosti dogajanja na vaši spletni strani in ulovite nepooblaščeno urejanje preden le ta povzroči škodo.

  Blokadami iskalnikov

  SiteLock spremlja črne liste iskalnikov in preverja svojo lastno bazo z 70,000+ strani z zlonamerno programsko opremo, da se zagotovi, da vaša stran ni povezan z njimi ali je npr. na črni listi. Na ta način, SiteLock pomaga varovati in povečati vašo organsko uvrstitev in promet.


 • SQL Injections (SQL-I)

  Hekerji lahko pridobijo dostop do vaše baze podatkov in ukradejo podatke o strankah, vključno z e-poštnimi naslovi, gesli, podatki o kreditnih karticah itd. z vstavljanjem SQL ukazov v vhodnih obrazcih vaše spletne strani.

  Remote File Includes (RFI)

  Napadalci naložijo po meri kodirano, zlonamerno datoteko na vaši spletni strani oz. strežniku z uporabo skript. Ranljivost izkorišča slabo preverjanja spletne strani in lahko sčasoma privede do nenamernega izvajanje kode na strežniku ali na spletni strani.


 • Cross-Site Scripting (XSS)

  Do XSS napak pride zaradi nepravilnega potrjevanja. Napadalci izkoriščajo pogoste client-side skripte, kot so JavaScript in HTML za izvajanje kode v brskalniku žrtve, ki lahko poneveri uporabniške seje, izvede deface strani ali preusmeri uporabnika na zlonamerna spletna mesta.

  Upravljanje prekinjene avtentikacije in seje

  Pogosto funkcije aplikacije, povezane z avtentikacijo in upravljanjem sej niso pravilno izvedeni, kar hekerji izkoriščajo za krajo gesel, ključev, žetonov, ali izkoriščajo druge izvedbene pomanjkljivosti, za prevzame identitete uporabnikov.


 • Cross-Site Request Forgery (CSRF)

  Ta napad je prisilil brskalnik žrtve za pošiljanje ponarejenih HTTP zahtev, vključno z piškotki seje in druge informacije o preverjanju pristnosti, za ranljive spletne aplikacije. To omogoča hekerjem prisiliti brskalniku žrtve, da bi zahtevke uporabili v prepričanju, da so legitimni.

  Nevalidirane preusmeritve in posredovanja

  Zaradi nepravilnega potrjevanja, spletne strani pogosto preusmerijo uporabnike na druge spletne strani, ki uporabljajo zlonamerne podatke za določitev cilja. To omogoča hekerjem preusmeriti žrtve na phishing strani ali zlonamerno programsko opremo ali uporabljati posredovanja za dostop nepooblaščenim stranem.


Takojšnja obvestila

Pri odkritju ranljivosti ali prisotnosti zlonamerne kode na vaši spletni strani, vas SiteLock takoj obvesti preko:

SMS

*SMSi bodo poslani samo v državah, ki so podprte

Takojšnji popravki

Poleg prepoznavanja zlonamerne programske opreme, lahko SiteLock SMART Tool dejansko samodejno popravi napake

SMART orodja:

 • Izvaja globoke FTP preglede vaših datotek
 • Identificira vrzeli ali pomanjkljivosti v kodi
 • Zazna zlonamerno kodo
 • Odstrani zlonamerno kodo in očisti stran
IN

Izberite paket za vašo stran

SL 25 Za statične strani 17.88/leto SL 100 Za dinamične strani 41.88/leto SL 500 Za spletne trgovine 47.88/leto SL 2500 Za Web aplikacije 131.88/leto
Strani 25 100 500 2,500
Dnevni Malware Scan
Mrežni Scan
Trust Seal
Dnevni FTP Scan
Avto. odstranjevanje zlonamernih prog.
Nadzor spremembe datotek
Scan aplikacij 1-krat 1-krat
SQL Injection skeniranje 1-krat 1-krat
Cross-Site Scripting Scan 1-krat 1-krat
Varnostni alarmi
Uporaba globalne mreže za identifikacijo
Blokiranje Bad Bot napadov
Search Engine dostop
Eliminacija SPAM-a v komentarjih
CAPTCHA varnost
Block content "scraping"
Search Engine Blacklist nadzor
Spam verifikacija
SSL verifikacija
Verifikacija podjetja
Verifikacija tel. št.
Verifikacija poštnih naslovov
*SSL omogočene spletne strani niso združljive z Basic Firewall & CDN, ki je vključen brezplačno v vsakem paketu. Vendar pa bodo skeniranja delovala po pričakovanjih, za take strani.

Preko milijon lastnikov spletnih strani zaupa SiteLock-u

 • Moje podjetje je naročnik SiteLock-a že skoraj šest mesecev in verjamemo, da se je naša prodaja povečala zaradi tega super izdelka. Naše stranke se lahko zdaj počutijo varne, ko obiščejo našo spletno stran in vedo, da so varne pred malware, spam-om in virusi. Ena od veliko funkcij, ki jih obožujemo je plavajoči Trust Seal, ki je prikazan na vseh naših spletnih straneh. Radi bi se zahvalil SiteLock-u, da nam je pomagal vzpostaviti zaupanje in varnost za našo spletno stran.


 • Še enkrat hvala za pomoč, ki ste mi jo dal pri moji novi spletni strani. V samo nekaj minutah mi je pokazala veliko funkcij, ki bi jih drugače iskali nekaj mesecev. Cenim vaše zanimanje za uspeh mojo nove spletne prisotnosti!


 • Najti SiteLock po dolgotrajnem iskanju po internetu je bila zmagovalna poteza za mojo spletno stran. Takoj sem čutil, da je bila ta poteza dobra pri zaščiti mojih spletnih strani. Jim je mar za vse moje pomisleki v zvezi z zaščito svojih mednarodnih strank. Nihče na svetu ne želi, da se prijavite na spletno stran, ki jo sumijo, da je zlonamerna. SiteLock je pozoren pri skeniranje za cross-scripting ranljivosti in jih popravi v enem dnevu. Sem prepričan, da je moja stran zaščitena pred virusi in hekerji za prihodnja leta.


Od zadovoljnih SiteLock strank

 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal