Whois Zaščita / ID protection


Whois zaščita WHOIS ZAŠČITA
 Zaščitite svojo Zasebnost

Ustavite SPAM; naredite vaše WHOIS podatke zasebne!

 


Ali ste vedeli, da trenutna pravila za registracijo domene zahtevajo navedbo osebnih kontaktnih podatkov, ki so javno dostopni preko WHOIS zbirke podatkov? To pomeni, da so vaši osebni podatki in e-poštni naslov dostopni vsakomur 24 ur na dan, 365 dni v letu brez kakršnikolih pooblastil.

Whois zaščito si lahko vklopite v nadzorni plošči, če imate domeno registrirano pri nas. Za vse, ki boste domeno na novo registrirali ali pa prenesli k nam, si lahko Whois zaščito naročite/vklopite v postopku registracije ali prenosa domene.


Whois zaščita: Zato, ker so vaši osebni podatki pomembni.

Whois zaščita poskrbi, da vaši osebni podatki in e-poštni naslov ostanejo anonimni za vse spletne uporabnike. Spodnji primer prikazuje delovanje Whois zaščite.


Brez Whois zaščiteBrez Whois zaščite

Vaše osebne informacije so prikazane

Ime organizacije:
Podjetje d.o.o.
Ime:
Janez
Priimek:
Novak
Naslov 1:
Glavna cesta 1
Naslov 2:
Pomožna cesta 2  
Mesto:
Maribor
Pokrajina:
Podravska
Poštna številka:
2000
Država:
Slovenija
Tel:
(02) 12 34 567
Email:
janez.novak@njegovnaslov.siZ Whois zaščitoZ Whois zaščito

Vaše osebne informacije so zaščitene

Ime organizacije:
Whois Privacy Protection
Ime:
Whois
Priimek:
Agent
Naslov 1:
PMB 368, 14150 NE 20th St
Naslov 2:
C/O johnsmithprod.com
Mesto:
Bellevue
Pokrajina:
WA
Poštna številka:
98007
Država:
United States
Tel:
(425) 274-0657
Email:
gmv@whoisprivacyprotect.com

Kako deluje Whois zaščita?


Zaščiti vaše osebne podatke

Whois zaščita zagotavlja anonimnost vaših osebnih podatkov in s tem preprečuje nadlegovanje preko telefona in e-pošte, prepreči zlorabo osebnih podatkov in zakriva identiteto pred radovedneži.

Ustavimo SPAM
Dinamično prekrivanje email naslovov

Brez Whois zaščite se vaš e-poštni naslov hitro znajde na različnih e-poštnih seznamih, preko katerih se razpošilja nezaželjen SPAM. Z dinamičnim prekrivanjem vašega pravega e-poštnega naslova whois zaščita prepreči, da bi se vaš e-poštni predal napolnil z nezaželjeno e-pošto.


Nad domeno obdržite popolno kontrolo

Tudi pri uporabi Whois zaščite nad domeno obdržite popoln nadzor. Domeno lahko prodate, podaljšate ali prenesete. Enako kot prej, pa vam je preko uporabniškega vmesnika omogočeno tudi urejanje vseh kontaktnih podatkov in nastavitev domene.
Opomba:
Zaščita zasebnosti ni mogoča za naslednje domenske končnice: .SI, 中文网, .ASIA, .US, .PRO, .TEL, .SX, .BERLIN, .COM.CN, .NET.CN, .ORG.CN, .CO.IN, .NET.IN, .ORG.IN, .GEN.IN, .FIRM.IN, .IND.IN, .CO.UK, .ME.UK, .ORG.UK, .CO.DE, .RU, .CO.NZ, .NET.NZ, .ORG.NZ, .EU, .ES, .COM.AU, .NET.AU, .在线, .DE, .COM.RU, .NET.RU, .ORG.RU, .CN, .IN, .CA
 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal