Orodje za predlaganje domen

To orodje vam bo pomagalo poiskati in registrirati dobro ime domene. Vnesite besedo/izraz/ime domene katero iščete v spodnje polje in kliknite na gumb "Predlagaj" za generiranje seznama predlaganih domenskih imen. Za specificiranje večih besed oz. izrazov pustite presledek med besedami.

Primer: Knjigarna
 
 
 

BREZPLAČNO z vsako domeno!

Pridobite BREZPLAČNE storitve z vsako domeno, ki jo registrirate.

 • DNS strežniki
  Vsaka storitev/izdelek, ki jo kupite pri nas vsebuje brezplačnega DNS upravnika, ki omogoča popolen nadzor nad domeno. Naše brezplačne DNS storitve vam nudijo visoko zanesljivo, redudančno omrežje, ki je globalno porazdeljeno. Upravljajte vaše SOA, A, AAAA, MX, CNAME, SRV in NS zapise - vsi popravki/zapisi se obnovijo nemudoma.
 • Neomejeno št. e-mail preusmeritev
  Naredite izgled vašega emaila profesionalen z npr. ime.priimek@vašadomena.com. Sprejmite in preusmerite pošto poslano na vašo domeno npr. na vaš brezplačen Gmail, HotMail, Siol,... e-poštni račun z to brezplačno storitvijo.
 • Množična orodja
  Množična orodja omogočajo, da urejate vaš celoten portfolio domen na kar se da enostaven način. Z množičnimi orodji lahko registrirate, obnavljate, prenašate in opravljate druge spremembe na domenah v enem samem koraku.
 • Preusmeritev domene
  Avtomatsko preusmerite obiskovalce na poljubno spletno stran (z in brez maskiranja domene in z SEO)
 • Zaščita pred krajo domene
  Zaščita pred krajo domene je varnostna storitev, ki zagotavlja dodatno zaščito pred neavtoriziranim spreminjanjem/prenosom domen. Ta BREZPLAČNA storitev vam omogoča, da domeno zaklenete in s tem preprečite neavtoriziran dostop.
 • Za uporabo enostavna nadzorna plošča
  Vsak lastnik domene ve, da se morajo domenska imena nenehno vzdrževati, kar zahteva za uporabo preprosto in inutiativno nadzorno ploščo. Naša nadzorna plošča omogoča spreminjanje kontaktnih informacij, domenskih strežnikov, obnovo domen, množične storitve,... na izredno preprost in lahkoten način.
 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal