Pridobite prednost z premium domenami!

Zagotovite si za vaš posel prav posebno domeno.

Izberite razpon cene

Zakaj Premium domene?

Premium domene imajo visoko vrednost, saj vsebujejo popularna imena oz. domene, ki so bile že registrirane, vendar so lastniki pripravljeni za odprodajo. S premium domenami ridobite:

 • Kratka imena, lahka za zapomnit

  Registrirajte privlačna domenska imena, ki natančno opredeljujejo vaše podjetje in vas loči od množice.

 • Pridobite več obiskovalcev

  Pridobite uveljavljene domene, ki se ponašajo z odličnim rankom strani, zaradi česar vas bodo stranke lažje našle.

 • Veliki SEO potencial

  Premium domenska imena zagotavljajo lažje rangiranje na vaše ključne besede.

 • Pridobite večjo prepoznavnost

  Zgradite močno blagovno znamko, ki najbolje opisuje vaše podjetje - odlično za izdelke, storitve, portale, bloge in še veliko več!V. Kaj je Premium domena?
Premium domene so zelo iskana domenska imena, ki jih sestavljajo pomembne ključne besede in za blagovne znamke prijazne besede/fraze. Običajno so v zasebni lasti in se prodajajo po precej višji ceni kot navadno domensko ime.
V. Zakaj so Premium domene toliko dražje?
Značilnost Premium domen je da so kratka, zanimiva imena, ki vsebujejo pomembne ključne besede/fraze in imajo zato višjo vrednost. Ker so bila predhodno registrirana, so dobro uveljavljena in se lahko pohvalijo z višjimi uvrstitvami strani v iskalnikih. Zato, ker so dobro usmerjene, da pritegnejo več prometa, imajo višjo ceno, ki odraža njihovo vrednost.
V. Ali bo podaljšanje domene tudi dražje?
Ne. V večini primerov se domene podaljšujejo po redni ceni določene domene.
V. Kako najdem Premium domeno?
Imamo poseben iskalnik, ki vam omogoča, da poiščete Premium domene. Premium domene vam bomo tudi predlagali pri običajnem iskanju domen.
V. Kakšen je postopek za nakup Premium domene?
Ko zaključite nakup Premium domene, bomo nadaljevali dokončanje prenosa lastništva. To lahko traja od 5-7 dni.Potrditvena e-pošta bo poslana na vaš email, kakor hitro bo lastništvo domene preneseno v vaš uporabniški račun. Nato lahko nadaljujete z upravljanjem domene, kot pri redni registraciji.
 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal