Značilnosti / Varovanje podatkov & Obnovitvene kopije

Storitve varovanje podatkov & obnovitvene kopije pri spletnem gostovanju


Podatki so življenjska kri večine današnjih podjetij in vsaka organizacija vse bolj zahteva, da so le-ti 100 % ves čas dostopni in tudi online dosegljivi. Prav zaradi tega smo uvedli ustrezne rešitve, ki vam omogočajo, da vaše podatke zaščitite pred nepredvidljivimi programskimi motnjami, zrušenjem sistema, izgubo podatkov zaradi hekerstva in virusov itd.

Live Backup (RAID Tehnologija) - Za zavarovanje podatkov na strežniku proti odpovedi trdega diska uporabljamo RAID strojno opremo. Ta tehnologija omogoča samodejno zrcaljenje podatkov na več kot enem trdem disku, brez kakršnihkoli zakasnitev. To pomeni, da so vsi podatki simultano zapisani na več trdih diskov in v primeru, da kateri od trdih diskov odpove, bo le-ta deaktiviran, sistem pa bo še naprej deloval, kakor da se ni nič zgodilo ter uporabljal kopije podatkov na drugih trdih diskih. Najbolje pri tem pa je, da za delovanje te tehnologije ne rabite narediti kakršnihkoli sprememb ali spreminjati kode na vaši spletni strani oz. spletnih aplikacijah.

RAID sistemi imajo veliko prednost pred sistemi brez RAID tehnologije, tako v smislu zavarovanja podatkov in sposobnosti delovanja 100 % ves čas, kot tudi v smislu popolnega delovanja v primeru odpovode diska. RAID tehnologija pa ob tem še zagotavlja izvajanje različnih servisov na strežniku.

Kakor hitro trdi disk odpove, je poslano opozorilo, tako da lahko sistemski administratorji nadomestijo odpovedan disk. Pri tem sistem kljub odpovedi diska deluje normalno, saj uporablja zrcalne podatke na drugih trdih diskih.

Dnevne & tedenske varnostne kopije na strežniku - Na različnih lokacijah strežnika se nahajajo pomembni podatki. Naši strokovnjaki so izvedli obsežno raziskavo in pripravili kompleksne skripte varnostnih kopij, ki samodejno izvajajo kopiranje vseh pomembnih datotek in map na varen način ter v vnaprej določenih intervalih, tako da je lahko v primeru popolne odpovedi strežnika le-ta ponovno vzpostavljen v kar najkrajšem času.

Vaš samostojni upravljalec politike varnostnih kopij (Backup Policy Manager) - Vse naše storitve vključujejo vaše kritične podatke. Večina naših produktov ima vgrajen upravljalec varnostnih kopij (Backup Manager), ki vam omogoča obsežno in stroškovno ugodno zaščito tako, da lahko definirate zelo prilagodljivo politiko varnostnih kopij za vaše kritične podatke. Spletni upravljalec varnostnih kopij zagotavlja enostavno uporabnega čarovnika za določitev področij za varnostno kopiranje, pogostost varnostnega kopiranja in rotiranje.
 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal