Google AdWords promocijske kode

Trinity in Google vam podarjata AdWords promocijsko kodo v vrednosti 60 EUR pri nakupu kateregakoli gostovanja na naši spletni strani: spremenite svojih 20 EUR v 80 EUR! Uporabite promocijske ponudbe programa AdWords in si olajšajte začetek oglaševanja v spletu. Privabite več strank na vaše spletno mesto z oglaševanjem na Googlu. Izkoristite to izjemno ponudbo, povečajte obisk svoje spletne strani in si tako pridobite več nakupov, večjo prepoznavnost in še mnogo več!

Kaj je Google AdWords?

AdWords kupon

Google AdWords je Googlov program za izvajanje spletnega oglaševanje na Googlu. Oglaševanje na Googlu preko programa Google AdWords lahko vzpostavite in upravljate popolnoma sami - izberete ključne besede, ustvarite oglase in že ste na Googlu na očeh tistih uporabnikov, ki iščejo vaše storitve. In kar je najlepše, za prikaze vaših oglasov ne plačate nič, saj se plačuje le za klike.

Imate spletno stran?
Če ste odgovorili DA, ne izgubljajate časa jo tudi pokažite svojim potencialnim strankam - oglašujete ob Googlovih iskalnih rezultatih! Zagotovo boste pridobili nove kupce in stranke na vašo spletno stran.

Zakaj oglaševati na Googlu?

Učinkovitost - Zato, ker oglašujete na največjem iskalniku in lahko tako dosežete največ obiskovalvec oz. strank. Plačate samo za zainteresirane stranke, ki na vaš oglas tudi kliknejo ne glede na število prikazanih oglasov.

Hitrost - vsako oglaševalsko akcijo na Googlu lahko ustvarite samo v nekaj minutah - brez obsežnega predznanja!

Nadzor - Zato, ker imate popoln nadzor nad vašimi stroški. Sami nastavite, koliko želite nameniti za oglaševanje. Za vse oglase imate natančen vpogled v statistiko prikazov oglasov, klikov, obiskov strani in same prodaje.

Fleksibilnost - Vaše oglase na Googlu lahko natančno ciljate tako, da določite čas prikaza, geografsko lokacijo im še mnogo več. Oglase lahko seveda tudi spreminjate, ustavite, kadarkoli in kolikokrat želite.

Kako dobim Google AdWords promocijsko kodo?

Pogoj za pridobitev AdWords promocijske kode je naročilo kateregakoli gostovanja na naši spletni strani. Po zaključenem naročilu se obrnite na naš Podporni center in nam sporočite, da želite prejeti Google Adwords promocijsko kodo in na vaš elektronski naslov vam bomo poslali promocijsko kodo, ki jo vnesete v ustvarjen Google AdWords račun. Pred uporabo si preberite pogoje in določila za Google Adwords promocijske kode (v nadaljevanju spodaj).

Kako uporabim AdWords promocijsko kodo?

1. Ustvarite Google AdWords račun na naslovu: https://adwords.google.si
2. Na zavihku "Obračunavanje" vnesite informacije za obračun in vnesite kodo.
3. Začnite oglaševati!
Ob aktivaciji AdWords računa morate vnesti podatke o kreditni/debetni kartici.

Za katere AdWords račune lahko izkoristim kodo?

AdWords promocijske kode je mogoče uporabiti samo za nove AdWords račune oziroma račune, ki niso starejši od 14 dni in ki imajo plačilni naslov v Sloveniji.

Pogoji in določila za Google Adwords promocijske kode

Od 01.09. 2013 Trinity (Trinity™ je blagovna znamka podjetja E-8.ORG D.O.O.) in Google Ireland Ltd. podarjata Google AdWords promocijske kode za oglaševanje v programu Google Adwords. Merilo za pridobitev Google AdWords promocijske kode v vrednosti 60 EUR je naročilo ene izmed storitev na naši spletni strani. Poslane promocijske kode za oglaševanje se lahko uporabijo samo za nove Google AdWords račune, ki niso starejši od 14 dni.

 • Posamezni naročnik je upravičen do ene Google AdWords promocijske kode.
 • Do Google AdWords promocijske kode je torej upravičen vsak novi kupec na naši spletni strani, ki naroči katerokoli spletno gostovanje.
 • Google AdWords promocijska koda se lahko uporabi samo na novo ustvarjenem uporabniškem računu v programu Google AdWords ali računih, ki niso starejši od 14 dni.
 • Preden lahko izkoristite promocijski kredit, morate ob aktivaciji Google AdWords računa vnesti podatke o veljavni kreditni kartici.
 • Pogoj za pridobitev promocijskega kredita v vrednosti 60 € je poraba vaših sredstev v višini 20 €.
 • Promocijski kredit bo na voljo v približno 5 delovni dni po tem, ko ste potrošili 20 € v program Google AdWords, če ste vaš račun aktivirali s promocijsko kodo in ste se kvalificirali za ponudbo. Ko bo promocijski kredit v višini 60 € na voljo, bo prikazan na zavihku Povzetek obračunavanja v vašem računu.
 • Ponudba je odvisna od odobritve oglasa, veljavne registracije in sprejema splošnih pogojev uporabe programa Google AdWords.
 • Oglaševalci so odgovorni za plačilo kakršnikoli nastalih davčnih obveznosti.
 • Promocijske kode nimajo promocijske vrednosti in vnos promocijske kode je zgolj začetek vaše kvalifikacije za pripadajoči promocijski kredit.
 • Osnova za ugotavljanje vaše kvalifikacije za promocijski kredit je višina oglaševalskih stroškov, nastalih na računu v času 31 dni od vnosa promocijske kode.
 • Primer: če vašo AdWords promocijsko kodo vnesete 15. 3. 2013, bo vaša kvalifikacija za promocijski kredit izračunana na podlagi višine oglaševalskih stroškov, nastalih na računu med 15. 3. 2013 in 15. 4. 2013.
 • Da se kvalificirate za promocijski kredit, mora biti vaš račun uspešno bremenjen s strani programa Google AdWords in ostati v pozitivnem stanju.
 • Za ogled celotnih pogojev in določil glejte: http://www.google.si/intl/si/adwords/coupons/terms.html

 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal