Nakup brez tveganja!

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Na naši spletni strani kupujete brez tveganja! V kolikor Vam storitev ne odgovarja se lahko odločite za vračilo kupnine. Trinity vsem svojim uporabnikom nudi 30 dnevno garancijo vrnitve denarja za vse storitve spletnega gostovanja (Windows in Linux) in gostovanja e-pošte.

Vse naštete storitve lahko brezplačno prekinete v roku 30 dneh od aktivacije posamezne storitve, brez kakršnegakoli razlaganja ali pojasnil. V vaši nadzorni plošči preprosto označite storitev, ki jo želite prekiniti in v nekaj minutah, boste na vaš uporabniški račun dobili povrnjena sredstva, ki ste jih vplačali za posamezno storitev.

S temi sredstvi lahko poljubno razpologate, uporabite jih lahko za naročilo novih ali drugih storitev, lahko pa zahtevate tudi povračilo denarja in na vaš TRR vam bomo povrnili vplačana sredstva. Morebitne reklamacije in vračila kupnine rešujemo ažurno in v zadovoljstvo kupcev.

Garancija vrnitve denarja ne velja za naročila SSL certifikatov in registracije domen, ker za izvedbo teh storitev veljajo drugačna pravila in jih po aktivaciji naročila oz. izdaji certifikata ni več mogoče stornirati.


OPOMBA
Če ste kupili npr. spletno gostovanje v akciji skupaj z brezplačno domeno in želite nato v roku 30 dneh storitve gostovanja prekiniti, potem boste dobili vrnjena sredstva zmanjšana za ceno registracije, prenosa ali podaljšanja domene po veljavnem ceniku. Domena vam ostane in jo lahko v nadzorni plošči nemoteno in s polno funkcionalnostjo upravljate.


 
 
Trinity na Facebook-u
Trinity na Google+
Trinity na Twitter-ju
Trinity RSS kanal